tabafbeelding-oogspiegel-oogzorg

De beste oogzorg

Oogspiegel Optiek in Hellevoetsluis is een zelfstandige opticien, wat kort gezegd betekent dat we niet zijn aangesloten bij een grote optiekketen en dat we uw ogen de aandacht en zorg geven die ze verdienen. Bij een keten vindt u misschien een bril voor een goede prijs, maar zelfstandige opticiens gaan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding: vakkennis, kwalitatief hoogstaande apparatuur, de beste producten en uitstekende service resulteren in een oogoplossing op maat. Ons brede assortiment biedt waar voor uw geld, ook als u een kleiner budget heeft.

Samenwerking met Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Sinds juni 2012 werkt de afdeling oogheelkunde van het Van Weel- Bethesda Ziekenhuis samen met diverse opticiens in de regio’s Goeree-Overflakkee, Brielle/Hellevoetsluis en Zierikzee. Ook Oogspiegel Optiek in Hellevoetsluis werkt hieraan mee! Het doel van dit samenwerkingsproject genaamd OpticienZorg, is het verbeteren van de oogzorg op de Zuid-Hollandse eilanden. Oogzorg naast de deur (bij de opticien) als dat kan, het ziekenhuis als dat moet.

Opticiens, oogartsen, optometristen en orthoptisten komen regelmatig samen om informatie en kennis uit te wisselen. Door deze nauwe samenwerking kunnen patiënten sneller op de juiste plaats worden behandeld en verloopt ook de informatievoorziening vlotter. De klant is de grote winnaar van dit project, die is verzekerd van een kundige beoordeling door een goed geïnformeerde opticien, een accurate doorverwijzing en minder wachttijd voor een afspraak bij de afdeling oogheelkunde in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis: ideaal. U bent bij Oogspiegel Optiek in Hellevoetsluis dus aan het juiste adres voor de beste oogzorg, ook bij een doorverwijzing!

Lees meer over deze bijzondere samenwerking

Afspraak maken

Uiteraard bent u altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kunt u het best een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!Top